torsdag 11 oktober 2012

Projekt framsida

Nu när man precis har börjat att sätta sig in i bloggvärlden, är alting nytt och det är svårt att veta vart man ska börja. Men eftersom vi bott i vårat blåa radhus sedan december 2010 finns det lite före och efter bilder på renoveringar jag tänkte börja med.
I våra, inte så välsorterade, bildmappar hittade jag före bilden på våran framsida, som den såg ut första sommaren innan vi satt i gång med förvandlingen. Framsidan bestod av en trädtrall med staket, därefter kom en rabatt med tulpaner och någon typ av ros. På gräsmattan stod en risig syrenbuske. Från grinden och fram till ytterdörren fanns tråkiga stenplattor.

Vi rev trallen med staketet, tog bort stenplattorna och grävde upp gräsmattan och en hel del jord. Därefter satt vi dit en marktäckduk, bärgrus och till slut sättsand förän det var dags att sätta dit nya stenplattor.

Efter våren och sommarens många svettiga arbetstimmar var framsidan äntligen klar. Det kändes otroligt skönt att få inviga framsidan. Och så här blev det. Vi fick en större "altan" del och där det var gräsmatta förut får nu cyklarna plats när de står ute. Vi är väldigt nöjda över våran framsida nu och den känns mer stilren.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar